Radno vrijeme: 07:00h - 23:00h

O NAMA

S obzirom da Libertas egzistira kraći vrmenski period, možemo biti ponosni da smo za veoma kratko vrijeme postali svjedoci brojnih uspješnih poslovnih sastanaka, harmoničnih porodičnih trenutaka , zabavnih prijateljskih večeri i intimnih romantičnih trenutaka. Dozvolite da nam Vam našom uslugom dočaramo autentičnost njemačke kuhinje koja se sastoji od najkvalitetnijeg mesa sa našeg domaćeg područja, fantastično ukusnih domaćih sireva i svježeg povrća i začinskih trava…. 

Ali da nam ne bi vjerovali na riječ, dođite i uvjerite se sami.

O NAMA

VAMA NA USLUZI

Brza dostava

Brza dostava

Želite najbržu dostavu, najukusniju i najkvalitetniju hranu? Dovoljno je samo da pozovete Restoran Libertas i odaberete nešto po Vašem izboru!

Profesionalna usluga

Profesionalna usluga

S obzirom da Libertas egzistira kraći vermenski period, možemo biti ponosni da smo za veoma kratko vrijeme postali svjedoci brojnih uspješnih poslovnih sastanaka, harmoničnih porodičnih trenutaka , zabavnih prijateljskih večeri i intimnih romantičnih trenutaka.

Prijatan ambijent

Prijatan ambijent

U samom centru Bijeljine na samo 50m od robne kuće u ulici Gavrila Principa nalazi se Libertas. Moderan objekat sa akcentima rustičnosti, obezbeđuje komfor i poseban ugođaj kako tokom dana, tako i u noćnom ambijentu.

PIVO

Pod pivom se podrazumeva slabo alkoholno piće, koje se proizvodi u procesu vrenja iz slada hmelja, vode i pivskog kvasca. Pivo je potpuno prirodan i biološki uravnotežen proizvod, pa se sa pravom smatra “tekućom hranom”. 

Postoji mnogo načina ocenjivanja kvaliteta piva. Jedan od najprihvatljivijih metoda je metoda po Fredu Ekhartu koji se tretira kao jedan od najvećih poznavalaca piva. Napravio je nekoliko kategorija koje su bitne u analizi i koje pojedinaćno ocenjuje. Zbir tih ocena daje broj koji označava kvalitet određenog piva. 

Izvolite, dođite da i vi ocjenite kvalitet jednog od naših točenih ili premijum piva.

PIVO
Prikaži mapu

LOKACIJA